fbpx

Een blije klant is ons doel! Daarom willen wij graag dat je 100% tevreden bent met je aankoop.
Als dit niet zo is, dan heb je het recht te retourneren tot 14 dagen nadat je jouw order hebt ontvangen.
Ook ruilen mag uiteraard! In beide gevallen, graag even een mailtje sturen naar info@lereveamsterdam.nl.

Zodra wij de oorsieraden hebben ontvangen, in originele staat, zullen wij het bedrag binnen twee weken terugstorten, mits voldaan aan:

  • Het geretourneerde product dient ongebruikt en ongedragen zijn. Dit betekent dat er geen vlekken op de oorsieraden zitten en er geen parfum- of rookgeur rond het product hangt. Items die zijn beschadigd door het dragen of passen kunnen niet geretourneerd worden.
  • Het geretourneerde product dient in de originele  verpakkingsmiddelen zijn verpakt (m.u.v. de originele envelop) en in een stevige verpakking (bubbeltjesenvelop) te zijn verpakt en voldoende gefrankeerd gepost. De retourkosten zijn voor je eigen rekening.
  • Daarnaast dient het ordernummer vermeld te zijn, anders is het niet duidelijk om wie het gaat en waar we naar terug dienen te storten.

Ook de risico’s tijdens het transport van de retouren liggen bij jou. Daarom is het verstandig te retourneren d.m.v. Track & Trace. Als je wil ruilen voor een ander paar oorsieraden, dan kun je de sieraden op eigen kosten naar ons terugsturen. Vervolgens kan je zelf een nieuwe bestelling plaatsen, waarna het leveringsproces opnieuw van start gaat. Maatwerk bestellingen, d.w.z. artikelen die volgens uw persoonlijke wensen en specificaties zijn gemaakt, kunnen niet worden geretourneerd.

Als je voor €99,- of meer besteld had, waarbij de verzendkosten gratis waren, dan wordt het terug te storten bedrag verrekend met de verzendkosten à €4,50 als daarmee de producten die gehouden worden onder de €99,-komt.

Artikelen uit de SALE mogen niet geruild noch geretourneerd worden.

0

Krijg 10% korting op je order

En blijf zo op de hoogte van interessante kortingsacties/ promoties, de nieuwste designs of andere leuke updates

*1 kortingscode per emailadres

 

Je bent met succes geabonneerd!