fbpx

Ik ben Geneviève Schelkens-van Wel (als dochter van Vlaamse ouders) en de oprichtster van Le Rêve de Geneviève Amsterdam. Ik heb al vanaf mijn 18e een enorme passie voor oorsieraden, toen ik de kracht van oorsieraden op mijn uitstraling ontdekte.
Omdat ik echter zelden echt kon vinden wat ik zocht, besloot ik na een carrière van 14 jaar bij o.a. Ahold, Procter & Gamble en Douwe Egberts (ik ben in 3 richtingen afgestudeerd bedrijfseconoom aan de Universiteit van Tilburg) mijn droom (‘Le rêve’) te volgen: zelf een onderneming beginnen in het vervaardigen van oorsieraden voor de elegante, moderne vrouw.
Daarnaast was ik net in een jaar tijd moeder geworden van 2 zoontjes Philippe en Jean-Louis en vond en vind ik het tevens erg fijn dichtbij mijn kroost te zijn. En zo ontstond ‘Le Rêve de Geneviève Amsterdam’, letterlijk aan de keukentafel in Amsterdam.
Ik heb inmiddels sinds Kerst 2019 een derde kindje erbij (Marie-Claire) en woon met mijn man en onze drie kinderen (inmiddels 3, 2 en 9 maanden) in Amsterdam Oud-zuid. Mijn onderneming begon op 28 september 2018 (de dag dat ik 38 werd) en is sindsdien hard gegroeid en werk ik inmiddels full-time vanuit mijn atelier aan de Valeriusstraat in Amsterdam. En ik ben een zeer gelukkig mens: 3 gezonde kinderen die zo lief zijn voor elkaar (bijna altijd) en die me elke dag in een deuk onder tafel laten liggen! Ik ben geboren als een werkpaard en doe niets liever dan mooie dingen maken voor de elegante, moderne vrouw. Ik werk elke dag aan mijn ‘Rêve’ en er gaat geen dag voorbij dat ik niet iets nieuws post op de social media van Le Rêve Amsterdam, dag in dag uit, gewoon omdat ik er zoveel passie voor heb en het dus zó graag doe.
Ik werk uitsluitend met Sterling zilver 925, en bij voorkeur met meerdere laagjes goud (van 18-24 Karaats), zodat je zolang mogelijk kunt genieten van deze oorsieraden, die allen door mij ontworpen en met de hand geassembleerd zijn. Naast deze edelmetalen werk ik met m.n. edelstenen, parels en Swarovski TM-kristallen. Inmiddels heb ik mijn eigen productielijnen voor de edelstenen. Daarmee maak ik wat ik mooi vind (heb ook al mijn hele leven een passie voor elegante mode), o.b.v. mijn eigen smaak en geïnspireerd door mijn eigen ervaringen in het leven, altijd tijdloos en romantisch. Alle sieraden zijn dus uniek! Daarbij heb ik dus altijd een elegante, moderne vrouw in mijn achterhoofd. En ik zet de verkoopprijzen relatief laag (voor de materialen die je krijgt), omdat ik liever veel vrouwen blij maak dan slechts een paar.

Het merk ligt inmiddels (en er staat het een en ander op de planning) ook in een groeiend aantal winkels. En daar ben ik heel scherp op omdat ik het merk heel strategisch aan het bouwen ben: het merk moet naadloos aansluiten bij het concept van desbetreffende retailer en zodoende is Le Rêve alleen bij de meest bijzondere en prachtige winkels te vinden, ook alleen voor die elegante, modern vrouw.

Naast tal van uitingen in grote Nederlandse bladen (&C van Chantal Janzen, Beaumonde, BeautyPlus TV en magazine, etc), is het bedrijf verkozen tot  beste Nieuw Webshop van Nederland!

Zo ongelofelijk bijzonder! Volgens de jury stak Le Rêve Amsterdam er met kop en schouders bovenuit! Er is niet alleen gekeken naar het meeste aantal stemmen en de hoogste klantwaardering, maar ook naar juridische aspecten, online marketing en reviews.

ZO TROTS én  ik werk voor de ALLERleukste klanten en volgers en met zoveel passie en liefde elke dag. Dus door jou wordt Le Rêve groter en groter en ik ben ZO dankbaar. Je hebt daar geen besef van!

Met twee vingers in de neus? Zeker niet! Met alle passie en liefde voor het product die een mens kan hebben? Elke dag! En het ultieme doel is en blijft: de ALLERleukste vrouwen van Nederland en België (en misschien wel snel in andere landen..) voorzien van de meest elegante en unieke oorsieraden van de wereld en jou het momentje van geluk laten voelen als het bij het openen van het pakje echt even alleen maar om JOU draait. Met zo’n doel, is het niet zo moeilijk om vrouwen echt gelukkig te maken!

Dank voor het volgen van Le Rêve Amsterdam, zonder jou was Le Rêve nergens!

Merci beaucoup!

Heel veel liefs,

Geneviève

0

Krijg 10% korting op je order

En blijf zo op de hoogte van interessante kortingsacties/ promoties, de nieuwste designs of andere leuke updates

*1 kortingscode per emailadres

 

Je bent met succes geabonneerd!