fbpx

De oprichtster van Le Rêve de Geneviève Amsterdam is Geneviève Schelkens–van Wel. Ze heeft al sinds haar 18e een enorme passie voor oorsieraden, toen ze de kracht van oorsieraden op haar uitstraling ontdekte.

Omdat ze echter zelden echt kon vinden wat ze zocht, besloot ze na een carrière van 14 jaar bij o.a. Ahold, Procter & Gamble en Douwe Egberts (ze is afgestudeerd bedrijfseconoom aan de Universiteit van Tilburg) haar droom (‘Le rêve’) te volgen: zelf een onderneming beginnen in het vervaardigen van oorsieraden voor de elegante, moderne vrouw.

Daarnaast is ze net in een jaar tijd moeder geworden van 2 kindjes (Philippe en Jean-Louis) en vindt ze het tevens erg fijn dichtbij haar kroost te zijn. En zo ontstond ‘Le Rêve de Geneviève Amsterdam’, letterlijk aan de keukentafel in Amsterdam.

Ze werkt met Sterling zilver 925, en bij voorkeur meerdere laagjes goud (van 18-24 Karaats), zodat je zolang mogelijk kunt genieten van deze oorsieraden, die alle door haar met de hand gemaakt zijn. Naast deze edelmetalen werkt ze met m.n. edelstenen, parels en kristallen die ze overal ter wereld inkoopt. Daarmee maakt ze wat ze mooi vindt, o.b.v.  haar eigen smaak en geïnspireerd door haar ervaringen in haar leven. Daarbij heeft ze altijd een elegante, moderne vrouw in haar achterhoofd.

De verkoopprijzen variëren voornamelijk tussen de €19,95 en €79,95, afhankelijk van de gebruikte materialen.
Als je op zoek bent naar een bepaalde steen of look of als je onderdelen van bepaalde oorbellen uit de webshop met elkaar wil combineren, contacteer haar dan even. Heel fijn als zij de voor jou perfecte oorbel kan aanreiken.

Naast de webshop, kun je haar ook inzetten voor speciale ‘oorbellen-party’ avonden waarbij je je gasten/vriendinnen/kennissen wil blij maken met een nieuw paar oorsieraden naar eigen keuze. Geneviève komt dan met de collectie naar jouw gewenste locatie. Ze doet dit nu elke maand en het is gegarandeerd een leuke avond voor iedereen!

Ze vindt het een eer om jou een nog mooiere uitstraling te geven met haar oorsieraden. Oorsieraden passen altijd en geven je net dat beetje extra vreugde en stijl, mits je de juiste uitzoekt.

Vandaar Le Rêve de Geneviève Amsterdam!

Heb je vragen, schroom niet Le Rêve te contacteren.

0

Krijg 10% korting op je order

En blijf zo op de hoogte van interessante kortingsacties/ promoties, de nieuwste designs of andere leuke updates

*1 kortingscode per emailadres

Je bent met succes geabonneerd!