Over mij

Alle sieraden worden ontworpen in Amsterdam en handgemaakt, wat elk item uniek maakt. Het handschrift van Le Rêve Amsterdam is te herkennen aan de romantische, chique, klassieke en tijdloze touch die elk sieraad bevat. Zo zie je veel hartjes, strikjes, bloemetjes, maar ook strakke designs vind je hier.

We werken met duurzame materialen (Goud (18 or 24 karaats) op Sterling zilver (925) en vergulde materialen). Deze (edel-) metalen worden gecombineerd met in het bijzonder edel-/natuurstenen, Hydroquartz, kristallen en parels.

Hoe het begon…

Le Rêve Amsterdam is opgericht door mij, Geneviève Schelkens-van Wel. Toen ik de kracht van oorsieraden op mijn uitstraling ontdekte, ontstond de grote liefde voor oorsieraden.

Omdat ik echter zelden kon vinden wat ik zocht, besloot ik na een carrière van 14 jaar bij o.a. Ahold, Procter & Gamble en Douwe Egberts (ik ben in 3 richtingen afgestudeerd bedrijfseconoom aan de Universiteit van Tilburg) mijn droom (‘Le rêve’) te volgen: zelf een onderneming beginnen in het vervaardigen van oorsieraden voor de elegante, moderne vrouw.

Strategische groei

Sindsdien wordt er heel strategisch aan het merk gebouwd.

In 2020 werd de webshop uitgeroepen door de consument tot beste, nieuwe webshop van Nederland! 

Ook de grotere bladen hebben Le Rêve Amsterdam ontdekt en is het merk regelmatig te zien in &C van Chantal Janzen, Marie-Claire, Beaumonde, de Wendy, Grazia, Libelle, Vriendin, Weekend, Party, BeautyPlus TV etc.

Sindsdien groeit het merk hard en breidt de onderneming snel uit:

het ontwerp-atelier zit in Amsterdam, het tweede atelier waar alle bestellingen door mijn fantastische team worden verwerkt zit in Weesp en het kantoor zit in Amstelveen. Het merk heeft zijn eigen productielijnen in India en ook in Amsterdam vindt productie plaats. Ik reis regelmatig naar India om de processen en designs door te spreken en steeds een stap te maken in kwaliteit en deze te waarborgen.

Met de productielocatie in India, vind ik het een conditie dat ik gezinnen daar van continue inkomens kan voorzien en daarbij een eerlijke prijs betaal. Liever wat minder marge voor mij en meer voor de gezinnen daar en jij een eerlijke, goede prijs. Dat geeft een goed gevoel en daardoor is deze shop veel meer dan slechts een oorbellen-shop.

Inspiratie

Ik haal mijn inspiratie uit alle levenservaringen die ik op heb gedaan en mijn sterke gevoel en passie voor mode: niet zozeer de laatste trends, maar de tijdloze en klassieke uitingen van fashion is wat mij het meest intrigeert. Dit zie je terug in de oorbellen. Verder haal ik inspiratie uit iedere vrouw, want elke vrouw is uniek en dat boeit me enorm. 

Omdat ik in 2,5 jaar tijd 3 kindjes heb gekregen (de jongste is van Kerst 2019), vind ik in alle drukte mijn rust in het praten met vrouwen over waar zij nou blij van worden mbt sieraden. Zo ontstaan unieke items waarmee het merk zich onderscheidt.

Vrouwen zijn de laatste tientallen jaren zoveel veelzijdiger geworden en moeten zoveel meer ballen hoog houden. Daarom is een momentje voor jezelf wat we zo belangrijk vinden: een inspirerende webshop met veel variatie waar je in alle rust kunt wegdromen.

Doel

En het ultieme doel is en blijft: de ALLERleukste vrouwen voorzien van de meest elegante en unieke oorsieraden en jou het momentje van geluk laten voelen als het bij het openen van het pakje echt even alleen maar om JOU draait. En dan is het tijd om de complimentjes in ontvangst te nemen over je nieuwe oorbellen! 

Met zo’n doel, is het niet zo moeilijk om vrouwen echt gelukkig te maken! 

Dank voor het volgen van Le Rêve Amsterdam, zonder jou was Le Rêve Amsterdam nergens!

Enjoy!

Heel veel liefs,

Geneviève

Wij geven om jou

Bestel jouw oorsieraden zonder zorgen en gedoe.
Met garantie op alle onderdelen van onze oorbellen.

Snelle verzending: 1-3 werkdagen

Snelle verzending: 1-3 werkdagen

Aantrekkelijke verpakking

Aantrekkelijke verpakking

Altijd tot je dienst

Altijd tot je dienst

Voor de speciale momenten

Voor de speciale momenten

Maandelijks nieuwe designs

Maandelijks nieuwe designs

SOO online

Krijg 10% korting op je order

En blijf zo op de hoogte van interessante kortingsacties/ promoties, de nieuwste designs of andere leuke updates

*1 kortingscode per emailadres

 

Krijg 10% korting op je order

Je bent met succes geabonneerd!