Ik ben Geneviève Schelkens–van Wel en heb al sinds mijn 18e een enorme passie voor oorsieraden, toen ik de kracht van oorsieraden op mijn uitstraling ontdekte.

Omdat ik echter zelden echt kon vinden wat ik zocht, besloot ik na een carrière van 14 jaar bij o.a. Ahold, Procter & Gamble en Douwe Egberts (ik ben afgestudeerd bedrijfseconoom aan de Universiteit van Tilburg) mijn droom (‘Le rêve’) te volgen: zelf een onderneming beginnen in het vervaardigen van oorsieraden voor de elegante, moderne vrouw.

Daarnaast ben ik net in een jaar tijd moeder geworden van 2 kindjes (Philippe en Jean-Louis) en vind ik het tevens erg fijn dichtbij mijn kroost te zijn. En zo ontstond ‘Le Rêve de Geneviève Amsterdam’, letterlijk aan de keukentafel in Amsterdam.

Ik werk met Sterling zilver 925, en bij voorkeur meerdere laagjes goud (van 18-24 Karaats), zodat je zolang mogelijk kunt genieten van deze oorsieraden, die alle met de hand gemaakt zijn. Naast deze edelmetalen werk ik met m.n. edelstenen, parels en kristallen die ik overal ter wereld inkoop. Daarmee maak ik wat ik mooi vind, o.b.v.  mijn eigen smaak en geïnspireerd door mijn ervaringen in mijn leven. Daarbij heb ik altijd een elegante, moderne vrouw in mijn achterhoofd.

De verkoopprijzen variëren voornamelijk tussen de €34,95 en €74,95, afhankelijk van de gebruikte materialen.
Als je op zoek bent naar een bepaalde steen of look of als je onderdelen van bepaalde oorbellen uit de webshop met elkaar wil combineren, contacteer me even. Heel fijn als ik jou de voor jou perfecte oorbel kan aanreiken.

Naast de webshop, kun je me ook inzetten voor speciale ‘oorbellen-party’ avonden waarbij je je gasten/vriendinnen/kennissen wil blij maken met een nieuw paar oorsieraden naar eigen keuze. Ik kom dan met de collectie naar jouw gewenste locatie. Ik heb dit nu reeds een aantal keren gedaan en het is gegarandeerd een leuke avond voor iedereen!

Ik vind het een eer om jou een nog mooiere uitstraling te geven met mijn oorsieraden. Oorsieraden passen altijd en geven je net dat beetje extra vreugde en stijl, mits je de juiste uitzoekt.

Vandaar Le Rêve de Geneviève Amsterdam!

Heb je vragen, schroom niet mij te contacteren.

0