fbpx

Nadat je de bestelling op onze webshop hebt afgerond, ontvang je hiervan een bevestiging per email. Hierin staan de door jou ingevulde factuur- en adresgegevens, de artikelen- en verzendkosten en het totaalbedrag.
Zodra je betaling bij ons binnenkomt zullen wij de bestelling zo spoedig mogelijk verwerken en verzenden (dit gebeurt altijd binnen max 4 werkdagen, tenzij op de homepage is aangegeven dat we wat later verzenden ivm vakantie bv). Bij het plaatsen van de bestelling is het mogelijk een afleveradres op te geven wat afwijkt van het factuuradres.

Alle oorsieraden worden met zorg verpakt in een luxe sieradendoosje waarin de sieraden opgeborgen kunnen worden. De sieraden worden zorgvuldig voor verzending verpakt, zodat je bestelling in goede, onbeschadigde staat aankomt. De producten worden verstuurd in een mooi en beschermend doosje, dat door de brievenbus past.

De pakjes worden zodoende binnen NL verzonden via brievenbuspost a €4,60 met track and trace. Is de orderwaarde hoger dan €99, dan is het verzenden gratis.

Wil je aangetekend versturen, neem dan contact op via info@lereveamsterdam.nl.  De zendingen binnen NL zijn de verantwoordelijkheid van Le Rêve de Geneviève Amsterdam tot het moment dat deze door PostNL zijn afgeleverd.

Voor klanten uit België worden de pakketjes via pakketpost verstuurd (wijziging bij Post.nl sinds 2020) met track and trace (€10,50), incl. verzekering.

Voor klanten uit Frankrijk en Spanje zijn de transportkosten (incl. track and trace en verzekering) respectievelijk 15,50 en 16,50.

 

Bij een verkeerd opgegeven adres, ligt de verantwoordelijkheid volledig bij de klant.

Bij aankoop van minimaal €99,- is de verzending gratis binnen NL.

De bedenktijd om de goederen terug te sturen is 14 dagen gerekend vanaf het moment van ontvangst. De verzendkosten van het retourneren zijn voor jou. Zie ook de algemene voorwaarden.

0

Krijg 10% korting op je order

En blijf zo op de hoogte van interessante kortingsacties/ promoties, de nieuwste designs of andere leuke updates

*1 kortingscode per emailadres

 

Je bent met succes geabonneerd!