fbpx

Nadat je de bestelling op onze webshop hebt afgerond, ontvang je hiervan een bevestiging per email. Hierin staan de door jou ingevulde factuur- en adresgegevens, de artikelen- en verzendkosten en het totaalbedrag.
Zodra je betaling bij ons binnenkomt zullen wij de bestelling zo spoedig mogelijk verwerken en verzenden (dit gebeurt altijd binnen max 2 werkdagen, tenzij op de homepage is aangegeven dat we wat later verzenden ivm vakantie bv). Bij het plaatsen van de bestelling is het mogelijk een afleveradres op te geven wat afwijkt van het factuuradres.

Alle oorsieraden worden met zorg verpakt in een luxe sieradendoosje waarin de sieraden opgeborgen kunnen worden. De sieraden worden zorgvuldig voor verzending verpakt, zodat je bestelling in goede, onbeschadigde staat aankomt. De producten worden verstuurd in een mooi en beschermend doosje, die door de brievenbus past.

Bij het versturen, heb je twee keuzes. Nu tijdelijk gewijzigd vanwege de genomen maatregelen door de overheid en in lijn met de richtlijnen van het RIVM. 

Doordat we niet elke dag naar de post kunnen nu, is er tijdelijk voor NL alleen de optie zonder track and trace. Het risico ligt dan ook bij Le Rêve daar je geen andere optie hebt tijdelijk. Voor Belgie blijven de opties wel van kracht!

  1. Verzenden via track & trace (€4,50 binnen NL en €13 (aangetekend) naar Belgie).
    De zendingen via track and trace zijn voor verantwoordelijkheid van Le Rêve de Geneviève Amsterdam tot het moment dat deze door PostNL zijn afgeleverd. Track en trace codes worden niet automatisch verstuurd en kun je zelf opvragen via info@lereveamsterdam.nl.
  2. Of je laat het verzenden zonder track & trace á €2,73 binnen NL en €7,50 voor Belgie. De verantwoordelijkheid van het aankomen ligt hierbij volledig bij jou en Le Rêve de Geneviève Amsterdam is te allen tijde niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van de bestelling. Wij raden dan ook aan te gaan voor optie 1 hierboven.

Bij een verkeerd opgegeven adres, ligt de verantwoordelijkheid volledig bij de klant.

Bij aankoop van minimaal €99,- is de verzending gratis binnen NL.

De bedenktijd om de goederen terug te sturen is 14 dagen gerekend vanaf het moment van ontvangst. De verzendkosten van het retourneren zijn voor jou. Zie ook de algemene voorwaarden.

0

Krijg 10% korting op je order

En blijf zo op de hoogte van interessante kortingsacties/ promoties, de nieuwste designs of andere leuke updates

*1 kortingscode per emailadres

 

Je bent met succes geabonneerd!